محققی با استفاده از داده‎های حسگر گوشی‎های هوشمند، الگوهای تحرک و رفتار انسان‌ها را مورد مطالعه قرار داد

به گزارش نووانا، یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی ساندرین مولر، عضو موسسه علوم داده و هاینریش پیترز، نامزد دکترا از دانشکده بازرگانی کلمبیا (CBS) ، با بررسی ارتباط بین انواع رفتارهای تحرک (به عنوان مثال: زمان صرف شده در رفت و آمد و وسایل نقلیه، تعداد مکان‎های بازدید شده و کل مسافت طی شده) و چندین شاخص سلامتی (به عنوان مثال افسردگی، تنهایی و استرس) رابطه‎ای میان میزان تحرک و سلامتی پیدا کردند.
مولر، پیترز و دیگر نویسندگان این مقاله، یافته‎های خود را در یک شماره ویژه درباره علوم شخصیت رفتاری در عصر داده‎های بزرگ مجله شخصیت اروپا منتشر کردند.

محققان برای بررسی ارتباط بین رفتارهای تحرک و بهزیستی، پرسشنامه و داده‎های GPS 2300(جی پی اس) دانشجویان روانشناسی از یک دانشگاه بزرگ در ایالات متحده را بررسی کردند. در ابتدای مطالعه، محققان گزارش‏های دانشجویان در مورد سطح کلی تنهایی و افسردگی آن‌ها را جمع آوری‎کردند. علاوه بر این، دانشجویان از تلفن‎های هوشمند خود برای پاسخگویی به سوالات مربوط به اضطراب، تأثیر استرس و انرژی خود در طی دو هفته چهار بار در روز استفاده کردند.
یک جنبه منحصر به فرد از مطالعه این است که داده‏های سیستم موقعیت یابی جهانی (GPS) نیز در این مدت جمع آوری شده‎است. داده‎های GPS به سه نوع الگوی تحرک متراکم تبدیل شدند:
• مسافت (رفتارهای مربوط به مسافتی که فرد طی کرده است)،
• آنتروپی (توزیع زمانی که شخص در مکان‎های مختلف می‎گذراند)
• روتین (منظم بودن الگوی تحرک فرد).

مولر بیان کرد: “پس از مطابقت دادن این الگوهای تحرک با نمرات رفاه و سلامتی شرکت کنندگان، متوجه شدیم که میزان تحرک با سلامتی در سطح روزانه _ همچنین سطح کل_ در طول دوره مطالعه مرتبط است.” “این نشان می‏دهد که رفتار تحرک نه تنها برای درک احساس مردم در یک روز خاص مهم است، بلکه ممکن است احساس آن‎ها را برای مدت طولانی تری پیش‎بینی کند.”
فاصله و آنتروپی(توزیع زمانی که شخص در مکان‎های مختلف می‎گذراند) به طور خاص مربوط به زمان سپری شده در مکان‎های اجتماعی به رفاه بیشتر مربوط می‎شود. رفتارهای معمول، مربوط به افسردگی و تنهایی بود. روی هم رفته، این یافته‎ها نشان می‎دهد که رفتار تحرک افراد در واقع می‏تواند در پیش‏بینی سلامت آن‎ها مفید باشد.

مولر گفت: “گرچه این هدف مطالعه ما نبود، اما من فکر می‎کنم که قطعاً ایده‎هایی برای مطالعات آینده در مورد مداخلات و برنامه‎های کاربردی در دنیای واقعی ایجاد می‌کند.”
“این امکان وجود دارد که الگوهای فردی را یاد بگیرم و نشان‌دهم که در روزهایی که مردم به مکان‌های خاصی می‎روند، احساس بهتری پیدا می‏کنند. با پیشنهاد دادن به آن‎ها برای امتحان برخی موارد، می‎توانیم احساس بهتری داشته باشیم.”

 

مترجم: سهیل نجمی

منبع : https://www.sciencedaily.com/releases/2020/11/201117085938.htm