یاسر قرایی، دبیر کارگروه آموزش و یادگیری سند ملی توسعه فناوری های فرهنگی و نرم و دبیر برگزاری رویداد اینوتکس سیکاپ ضرورت و نحوه برگزاری این رویداد را اینگونه بیان کرد:

 با توجه به اینکه یکی از بزرگترین جامعه آماری ما دانش‌آموزان هستند نیاز است تا فرهنگ نوآوری و فناوری در این گروه‌ های سنی ورود پیدا کند. یکی از اهداف برگزاری رویداد اینوتکس سیکاپ نگـاه نـوآورانه، آینده نگارانه و عدم غفلت از نیازهاى روز جامعه درعرصه ها و سطوح مختلف از آموزش و پژوهش می باشد. همچنین کارآفرینان، مدیران و مربیان مراکز آموزشی نیز در حوزه آموزش نقش دارند، از این رو ما در سیکاپ قصد داریم فرهنگ نوآوری و فناوری را که منجر به کارآفرینی می‌شود را در سنین پایین‌تر وارد کنیم.

وی در توضیح نحوه برگزاری این رویداد گفت: سیکاپ شامل ۵ قسمت مختلف می باشد یک بخش شامل نمایشگاه است که دستاوردهای مربیان و دانش‌آموزان را معرفی می‌کند. بخش دوم پروتایپ است که مربیان دانش‌آموزان و مراکز آموزشی می توانند مستندات پروتایپ خود را برای ما ارسال کنند. تا درنهایت در بخش کافه سرمایه در بحث تجاری سازی آن‌ها کار کنیم. بخش دیگر مربی برتر نام دارد که با شعار من، تو، ما اصولی تدریس می‌کنیم  به شناسایی روش‌های تدریس خلاقانه و نوآورانه می‌پردازد. و درنهایت پس از داوری به ۳ نفر اول جایزه اهدا خواهد شد.

قرائی افزود: بخش دیگر بخش کارآفرینی است که سرمایه‌گذاران و مدیران مراکز آموزشی از سراسر کشور به این رویداد دعوت می‌شوند تا از نمایشگاه بازدید کنند و با روش‌ها و محصولات نوآورانه آموزشی آشنا شوند و با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. بخش دیگر توانمندسازی مدیران مراکز آموزشی است  که در آن با روش‌های دسترسی به نوآوری ها و فناوری، چگونگی ایجاد مدارسی خلاق در دوران پساکرونا و نحوه سرمایه گذاری در حوزه نوآوری و فناوری در آموزش آشنا می‌شوند.

دبیر برگزاری رویداد سیکاپ با اشاره به رویداد دانش‌آموزی این نمایشگاه گفت: در این بخش از سیکاپ تلاش می‌شود در مباحث آموزشی هیجان ایجاد شود و ارزیابی دانش‌آموزان به این صورت است که هرکس باتوجه به استعدادها و توانایی خود در سه گروه سنی زیر ۷ سال، بین ۷ تا ۱۴ سال و بالای ۱۴ سال  سنجیده می‌شود. برای این رویداد، دو پیش رویداد درنظر گرفته ایم؛ که پیش رویداد اول روی وبسایت قرار می‌گیرد و در انتهای بهمن ماه رویداد حضوری در هر استان برگزار می شود که در آن افرادی که دارای امتیاز بالاتری باشند سال آینده در اینوتکس ۲۰۲۲ پارک فناوری پردیس حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است این رویداد برای اولین بار در ایران در تابستان ۱۳۹۸ با حضور فعال بیش از ۳۱ شهرستان و نزدیک به 425 شرکت کننده و ۹۰۰ مدعو در سالن همایش‌های بین المللی رایزن تهران برگزار گردید و هر ساله در تابستان برگزار می‌گردد و کلیه علاقمندان به این حوزه می‌توانند بدون محدودیت سنی در این رویداد ثبت نام و شرکت نمایند. متقاضیان پس از ثبت نام با توجه به گروه سنی و سطح علمی خود در گروه‌های مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

به گفته قرائی چهارمین رویداد اینوتکس سیکاپ همزمان با یازدهمین نمایشگاه اینوتکس از 20 لغایت 23 اردیبهشت از ساعت 10صبح الی 18 در پارک فناوری پردیس با حضور دانش آموزان خانواده، دانش آموزان و مربیان و مدیران به صورت رایگان برگزار خواهد شد. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس های 26751507-021 و 26754816-021 تماس حاصل شود.