محمدحسین استادآقا در جمع دانشجویان و ایده پردازان حاضر در رویداد «سرمایه گذاری نوآوری اجتماعی، نشست شبکه سازی فعالان اجتماعی»، گفت: بنیاد کرامت رضوی با 7 مرکز تحت سرپرستی خود مشغول خدمت رسانی به اقشار نیازمند در سراسر کشور است و معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت نیز با ماموریت رفع بخشی از نیازهای اساسی جامعه از جمله اشتغال، ازدواج و معیشت در حال فعالیت است.

چرایی ایجاد خانه خلاق و نوآوری کرامت
استادآقا در ادامه به تاسیس «خانه خلاق و نوآوری کرامت» ذیل بنیاد کرامت رضوی اشاره و اظهار کرد: برای ارائه خدمات بهتر، با کیفیت تر و از حیث اقتصادی کم هزینه‌تر، پس از مذاکرات و گفت‌وگوها و بازدید از مجموعه‌های مختلف هم‌راستا در این زمینه، به این نتیجه رسیدیم که باید به سمت تشکیل و راه اندازی مجموعه‌های خلاق و نوآور حرکت کنیم تا دسترسی به خدمات را تسهیل کرده، کیفیت خدمات را بالاتر ببریم و علاوه بر آن بتوانیم گستره اقدامات مان را در سطح ملی و بین‌المللی را بیشتر کرده و به این وسیله، مشتاقان زیارت حضرت رضا(ع) در خارج از کشور نیز که تمایل به استفاده و یا مشارکت در برنامه‌های آستان قدس رضوی را دارند، بهره‌مند شوند.

انتخاب 12 ایده برتر برای توسعه خدمات بنیاد کرامت
مدیر عامل بنیاد کرامت تصریح کرد: طی سالهای اخیر میزان ارائه خدمات در کشور بر بستر فضای مجازی  افزایش یافته اما در حوزه اجتماعی و فرهنگی، اقدامات نوآورانه و خلاق محدودتری را شاهد بوده‌ایم و شاید دلیلش این باشد که در این حوزه‌ها به این سبک جدید فعالیت‌ها  توجه کافی نشده است. استادآقا به برنامه‌ریزی بنیاد کرامت برای توسعه این خدمات اشاره کرد و افزود: به این منظور فراخوان دریافت ایده در محورهای 12گانه منتشر شد و شورای راهبری خانه خلاق، از بین 36 ایده دریافتی، 12 ایده را انتخاب کرد تا در موسسات زیرمجموعه بنیاد کرامت اجرایی شود.
وی در همین رابطه تصریح کرد: از جمله ایده های نوآورانه، در حوزه تربیت بدنی و خدمات ورزشگاه امام رضا(ع) است که طبق آن، نیازی نیست امور ورزشی صرفا در مجموعه‌های تخصصی انجام شود و با خلاقیت ایده‌پردازان می‌توان خدمات بیشتری به علاقه مندان به ورزش ارائه کرد.

مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی با دعوت از همه ایده پردازان برای مشارکت در حرکت نوآرانه این بنیاد تاکید کرد:

ما دست یاری به سمت همه شما عزیزان دراز می‌کنیم تا خدماتی که به نام حضرت رضا(ع) از حریم بارگاه منور رضوی تا اقصی نقاط کشور انجام می‌شود، به واسطه ابتکار و خلاقیت ایده‌های ایده پردازان با دامنه وسیع تر و کیفیت بیشتری داشته باشد. استاد آقا ادامه داد: کار زیادی در حوزه‌های گسترده فعالیت بنیاد کرامت رضوی روی زمین مانده و هنوز در شروع راهی طولانی قرار داریم که همه افراد دارای انگیزه می‌توانند در این جهت از ما پشتیبانی و همراهی کنند.
دکتر امیر عسگری، مدیر «خانه خلاق و نوآوری کرامت» نیز در جریان این رویداد سرمایه گذاری با بیان اینکه در اولین دوره برگزاری «رویداد سرمایه گذاری نوآوری اجتماعی، نشست شبکه سازی فعالان اجتماعی» از فعالان شاخص و نهادهای تسهیل‌گر در حوزه نوآوری‌های اجتماعی دعوت شد تا به حرکت جریان نوآوری در بنیاد کرامت رضوی کمک کنند، اظهار کرد: تلاش کردیم تا اولین دوره نقطه عطفی برای توسعه اکوسیستم نوآوری در کشورمان باشد.
وی افزود: این رویداد با مشارکت خانه خلاق و نوآوری کرامت و مجموعه مراکز تحت سرپرستی بنیاد کرامت رضوی در کنار چند مؤسسه فعال در حوزه فن آوری و نوآوری کشور شکل گرفت. از استارتاپ های بسیاری دعوت شد و در سه مرحله غربالگری انجام شد. در نهایت تعدادی از منتخبین برای ارائه ایده‌های خود در این همایش حضور پیدا کردند. در خاتمه این رویداد نیز تنها استارتاپ‌هایی انتخاب خواهند شد که قابلیت ورود به بنیاد کرامت رضوی را داشته باشند و بروی آنها سرمایه گذاری می‌شود تا به زیست بوم فن آوری کشور کمک کنند.
وی در ادامه بیان کرد: ما در این رویداد و ادوار آینده آن، به دنبال دعوت، همراهی و تقویت مجموعه عناصر و المان‌هایی هستیم که در توسعه زیست بوم نوآوری اجتماعی نقش دارند تا فضای رشد و پرورش ایده‌ها را از مسیرهایی نظیر ارائه زیر ساخت‌های کسب و کار، احصاء مسائل و ارائه راه حل، تهیه دارایی‌های لازم برای راه اندازی یک کسب و کار و… مهیا کنیم.
گفتنی است، در این رویداد که نخستین دوره خود را به همت «خانه خلاق و نوآوری کرامت» زیر نظر بنیاد کرامت رضوی در تاریخ 22 اردیبهشت در واحد پردیس دانشگاه آزاد اسلامی پشت سر گذاشت، 36 ایده در قالب 12عنوان تعریف شده رویداد دریافت شد که در شورای راهبری خانه خلاق مورد بررسی قرار گرفت و 12 ایده کاربردی منتخب برای ارائه ایده خود در همایش حضور یافتند.